Wednesday, October 6, 2010

SHaring Is Caring....Trip To Miri

Posted by ezey at 11:54 AM 3 comments
di kala kebosanan ni
di kala berselirat memikirkan kursus
Jom citer pasal cuti-cuti mesia la...
i nak share cuti i ke Miri
ops...sila jangan speku..
hahaha ini bukan cuti terbaru
ini dah past tense begitu lama
tahun lepas lagi

Sekali lagi
ai sebagai duta x rasmi AA
amat berterima kasih dengan pihak AA
di atas tambang murah itu...

lupa tarikh bila..
tapi July 2009
flight 7 pagi
awal2 lagi dah spoilt
bangun lambat..kelam kabut ke KL sentral
nak catch up sky bus..
skali terlewat jugak
so solutionnya nek la cab
dr kena bayar rm 10 je langsung jadi rm50 sorg
uish..rugi je taw duit kopi i...
kali ni kami ber 7
ala-ala rombongan cik Kiah



Sampai dah siang
xtvt pertama mesti la makan-makan
Then terus check - in
Kami Stay kat Miri Marriot


Rest kejap..masa itu emas
hari pun dah petang
sudah la kat sana cepat je gelap
so we decide untuk pusing-pusing bandar Miri saje
sempat singgah kat kedai cenderahati
"Rong-Reng"
Not bad..harga pun xde la mahal sangat



lagi sekali makan tidak dilupakan
makan seafood
lupa nama tempat dia, tapi dekat je dengan Marriot hotel ni
jalan kaki saje...
rasa sedap..

huwaaaaaaa...ari dah malam ..tido la..nak apa lagi
esok lak sambung.....
gudnite....


 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review