Thursday, December 31, 2009

Happy New Year

Posted by ezey at 11:27 PM 1 comments
happy new year semua... masing-masing sure dah ada new resolution for 2010...go for it guyz...
Kat Facebook masing-masing dengan status new ye...sempat ku copy paste status sesetengah member kat FB post kat blog ni..semua ni status FB masing-masing...thanx to FB..x payah dah nak send sms untuk wish happy new through phone yang pasti akan meyebabkan line jammed..

  • resolution for 2010; demand less, give more. Things done sincerely insya allah will be rewarded by God...



  • to all...happy new year 2010...may God bless you all.


  • take a ChanCe,Make A chanGe....2010......happy new Year ya'LL


  • Selamat Tahun Baru..kawan2...semoga tahun yg mendatang lebih mematangkan kita..supaya kita blh menambah amalan yg telah sedia ada..


  • Another fresh new year is here . . .Another year to live!

To banish worry, doubt, and fear, To love and laugh and give!


  • "Making resolutions is a cleansing ritual of self assessment and repentance that demands personal honesty and, ultimately, reinforces humility."


  • Tahun berganti lagi..umur terus meningkat.Doaku..semoga Malaysiaku terus dilindungi Yang Esa..sebagaimana hari ini.Doaku..semoga kita semua terus bahagia,murah rezeki dan dijauhkan dari segala malapetaka.


bagi aku lak..semoga tahun 2010 akan lebih baik dari tahun 2009...selamat datang 2010..selamat tinggal kenangan 2009....dan selamat tinggal jugak status sweet20.hehhehe...welcome to sweet30 lak.....bak kata carter...30 is better than 31 or 29...hehehhehe..azam tahun depan???i'll rest it first...

Wednesday, December 30, 2009

Buringnya....

Posted by ezey at 1:58 PM 1 comments
arini adalah sangat bosan...geng-geng pid mungkin menghabiskan sisa-sisa cuti..semua offline je..berapa kerat je online...korang semua berherbinasi kat mana weh...aku jeles...arini aku hanya berjalan-jalan ke blog je...

Nampaknya tahun ni aku bakal mem"bakar" sisa-sisa cuti..nasib la sapa yang keje sorang macam haku..nak tutup lelama pid kesian lak...huwaaaaaa..nak cuti pun kena pikir 2-3 kali kalau xde yang penting sangat..adoiyai.. begitu cemerlang gayanya...heheheheeh..atau perlu ke haku pentingkan diri sendir..belasah je abiskan cuti...

lagi 2 hari dah masuk tahu baru.....masing-masing dah ade azam baru ke...????

Thursday, December 17, 2009

Banyak nak cerita tapi....

Posted by ezey at 12:36 PM 1 comments
Dah dekat sebulan ke dah lebih sebulan aku x update this blog...bukan tak cerita tapi takde mood nak tulis atau adakah aku busy sangat kat PID sampai x sempat nak update.??? masa semakin hari semakin sekejap je rasa..macam-macam benda nak kena buat..arini dah khamis rupanya besok cuti lagi...satu-satu yang semua orang suka..hahahaha...

Dalam kesibukan dengan macam-macam hal..last week tetiba one of my cousin was confirmed leukemia. Rasa macam x percaya pun ada, rasa sedih bila fikirkan HAKIM atau lebih mesra we all called him abg chik, a 5 years old child when abah told us. Dalam usia kecil macam tu dia terpaksa hadapi penyakit yang jarang dapat diubati. Arini doctor akan ambil sample sumsum tulang untuk pastikan which level of crictical he is…Setiap hari dia nangis sebab setiap hari doctor akan ambil darah untuk sample..tangan kecil dia macam x mampu nak tmenahan tusukan jarum tu..last night he was transfered from ampang to Hospital Universiti Sains malaysia, Kubang Kerian.


Everyone, please pray for him..hope paksu n maksu terus tabah and teruskan usaha. Setiap penyakit pasti ada ubatnya..jangan cepat mengalah..kami akan menyokong dan membantu selagi kami berdaya…sesapa yang mungkin ada petua ke cara, do tell me okay...
 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review