Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Harimau Malaya

Posted by ezey at 10:40 AM 0 comments

tahniah untuk semua pemain bola sepak
HARIMAU MALAYA
dengan kejayaan pingat emas sukan SEA di indonesia

walaupun diletakkan dalam kumpulan maut
dengan masalah kecederaan yang membelenggu
tapi berjaya menjadi johan kumpulan

walau di kecam dan di provok oleh penyokong indonesia
semangat harimau malaya tidak tercalar
mulut indonesia terus ditutup dengan sebuah kemenangan
SYABAS ANAK MUDA MALAYSIA
kontinjen malaysia
DAN SELURUH MALAYSIA
yang pastinya bersyukur dan bergembira dengan kejayaan ini




MALAYSIA BOLEH.................

Thursday, November 3, 2011

Doa Murah Rezeki

Posted by ezey at 4:29 PM 0 comments
Doa murah rezeki.. dicopy dari FB mynetwort
sama-sama kita amalkan..
semoga mendapat keberkatan..
amin..

i

Morning peeps..

Posted by ezey at 9:02 AM 0 comments
Mulakan hari dengan senyuman
so your day would be shinning..

Wednesday, November 2, 2011

jeng...jeng...jeng...

Posted by ezey at 7:19 AM 1 comments
Tara....
hhahahaha

rasa lom pasti lagi sedap ke x..
malas nak makan panas-panas.

orang lain buat halus comey je
aku punya huduh
berlemoih cekelat
tangan xleh nak lentur-lentur lagi
keraih kedingkiang...

mujur ade stroberi yang beli kat cameron weekend tadi
dengan mix colurful rice yang stok 6 bulan lepas..
buleh tutup hat mana perlu...
yang tepi-tepi ala-ala accident tu...
hehehehehhe



* pesanan penaja : Happy Birthday to Sis Zaimah..moga panjang umur murah rezeki...bisnes maju...

Tuesday, November 1, 2011

Chocolate Cake In Da Making..

Posted by ezey at 11:50 PM 0 comments
membaking di tengah-tengah malam
1st attempt
minta-minta la jadi...

hehehhehehe....

kalau jadi esok maka terpampang la rupa kek tu dengan bangganya
tapi..tapi..

jangan la mengharapkan decoration yang bombastic
dengan tangan ai yang keraih kedingkiang ni..
kalau buleh makan tu dah cukup baik..
ahahahhaha

kalau sebaliknya..

agak-agak buleh pikiaq sendiri la
di mana akhirnya kek itu....



1.1.11

Posted by ezey at 10:33 AM 0 comments
November Rain

2 months to go
~sambil menunggu dinding retak~
Senyum..x prlu kata apa-apa
jauh sekali meroyan...
:)




............PEACE........

Ko Ada haku pun ada....

Posted by ezey at 1:16 AM 0 comments
xde kaitan pun dengan tajuk
muahahahahha...


Di kala ROH memasak, membaking tiba...
dan ini lah hasilnya..
terbeli dengan tanpa dirancang
atau lebih tepat "unsangkerable".
walaupun benda alah ni dijual di kuala lumpur..
bukan halangan besar
bak kata orang
' nak seribu daya, kalau x nak adalah seribu dalih'
berkat teknologi masa kini
berFb saje buleh dapat...
thanx to Ding Dong
2x berkunjung ke Maeps semata2 nak dapatkan benda alah ni...
Jasamu dikenang..hehehehehe



taraaaaaaaaaaaaaa...........


buku memasak yang setahun x akan ade ulangan
kalau ku buat semua resepi dalam ni...
masalahnya semuanya hanya lah dalam mimpi..huwaaaa

mungkinkan anda2 kat dalam gambar ini akan jadi gajah putih lagi..sedih ..wohooo
 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review