Thursday, December 31, 2009

Happy New Year

Posted by ezey at 11:27 PM
happy new year semua... masing-masing sure dah ada new resolution for 2010...go for it guyz...
Kat Facebook masing-masing dengan status new ye...sempat ku copy paste status sesetengah member kat FB post kat blog ni..semua ni status FB masing-masing...thanx to FB..x payah dah nak send sms untuk wish happy new through phone yang pasti akan meyebabkan line jammed..

  • resolution for 2010; demand less, give more. Things done sincerely insya allah will be rewarded by God...



  • to all...happy new year 2010...may God bless you all.


  • take a ChanCe,Make A chanGe....2010......happy new Year ya'LL


  • Selamat Tahun Baru..kawan2...semoga tahun yg mendatang lebih mematangkan kita..supaya kita blh menambah amalan yg telah sedia ada..


  • Another fresh new year is here . . .Another year to live!

To banish worry, doubt, and fear, To love and laugh and give!


  • "Making resolutions is a cleansing ritual of self assessment and repentance that demands personal honesty and, ultimately, reinforces humility."


  • Tahun berganti lagi..umur terus meningkat.Doaku..semoga Malaysiaku terus dilindungi Yang Esa..sebagaimana hari ini.Doaku..semoga kita semua terus bahagia,murah rezeki dan dijauhkan dari segala malapetaka.


bagi aku lak..semoga tahun 2010 akan lebih baik dari tahun 2009...selamat datang 2010..selamat tinggal kenangan 2009....dan selamat tinggal jugak status sweet20.hehhehe...welcome to sweet30 lak.....bak kata carter...30 is better than 31 or 29...hehehhehe..azam tahun depan???i'll rest it first...

1 comments:

Getrampage Friends said...

Salam singgah2...Jom jadi ahli Getrampage dapatkan Badge untuk di letakkan di ruangan blogspot anda agar dapat kenalan baru dan menambahkan pelawat2 ke blogger anda...

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review