Thursday, December 17, 2009

Banyak nak cerita tapi....

Posted by ezey at 12:36 PM
Dah dekat sebulan ke dah lebih sebulan aku x update this blog...bukan tak cerita tapi takde mood nak tulis atau adakah aku busy sangat kat PID sampai x sempat nak update.??? masa semakin hari semakin sekejap je rasa..macam-macam benda nak kena buat..arini dah khamis rupanya besok cuti lagi...satu-satu yang semua orang suka..hahahaha...

Dalam kesibukan dengan macam-macam hal..last week tetiba one of my cousin was confirmed leukemia. Rasa macam x percaya pun ada, rasa sedih bila fikirkan HAKIM atau lebih mesra we all called him abg chik, a 5 years old child when abah told us. Dalam usia kecil macam tu dia terpaksa hadapi penyakit yang jarang dapat diubati. Arini doctor akan ambil sample sumsum tulang untuk pastikan which level of crictical he is…Setiap hari dia nangis sebab setiap hari doctor akan ambil darah untuk sample..tangan kecil dia macam x mampu nak tmenahan tusukan jarum tu..last night he was transfered from ampang to Hospital Universiti Sains malaysia, Kubang Kerian.


Everyone, please pray for him..hope paksu n maksu terus tabah and teruskan usaha. Setiap penyakit pasti ada ubatnya..jangan cepat mengalah..kami akan menyokong dan membantu selagi kami berdaya…sesapa yang mungkin ada petua ke cara, do tell me okay...

1 comments:

Zura said...

siannye...insyaallah dia selamat..

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review