Tuesday, August 4, 2009

Kegilaan

Posted by ezey at 9:42 PM
Tak tau nak cakap apa...tp sesungguhnya aku sangat ketagih dengan game yang telah dicipta oleh manusia ni...dia membuatkan hati aku tiap-tiap hari nak mengadapnya je...

Kalau dulu masuk keje sure aku on YM dulu..tapi sekarang tidak lagi...Kini menda pertama aku terjah adalah FACEBOOK...dan pencipta game tu aku anggapkan sebagai seorang yang berjaya menjajah minda aku untuk terus setia melekat kat page FARMVILLE...FARMVILLE adalah seperti sebuah ladang di alam maya....

Interface Farmville kegilaan aku...

Bila tengok ladang-ladang aku berbuah subur..hati rasa tenang dan gembira walaupun hanya di alam maya...terasa satu kepuasan....tapi bila pokok-pokok mati amat terasa sedih mengenangkan kerugian yang ditanggung.....balik umah teringat farmville..tgh makan pun boleh lagi ingat farm ville..cuma belum sampai tahap masuk dalam mimpi je....


iNi la rupa bentuk landskap kebun kegilaan aku....kalau in reality macam gini..aku yakin aku adalah tergolong dalam petani yang berjaya..mungkin akan dapat anugerah beliawanis berjaya dalam bidang pertanian...


5 comments:

ija said...

weh ezey..add aku kat facebook ko..pastu jgn lupa add aku sbg jiran kebun ko ye..hihi

ezeyy said...

ija apa email address ko...nanti kita leh jadi jiran tetangga...huhuh

QIQA said...

huhu..sama laa weii sejak ko ajar aku main menatang ni..iya juga jadi kegilaan aku..tapi tahap aku sampai mimpi2..kalau dulu dtg kerja tak de semangat aje..tp sekarang..berkobar2..kalau sampai opis lagi awal lagi bagus..heheh penangan nya farm ville ni sampai aku pasang internet kat umah..masakk lerrr...aku happy sgt2..heheh

Zura said...

dulu sy selalu main harvest moon...lebih kurang game nie gak...mmg best...terasa cm kite ade kebun yg sbnar plak...

AMMOSHAM said...

iza, pergi laa hospital cheak..bahaya tu

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review