Wednesday, October 21, 2009

Segala-galanya PENDING......

Posted by ezey at 3:59 PM
hallo..hallo....halllo...lamanya x hupdate blog...rendu sudah....banyak nak citer tapi semua terbantut memandangkan internet semedang hazab....5 minit sekali disconnection..bikin hati wa panas...mood rajin jadi mood malas....

Walaupun syawal dah habis..tetap nk ucap

1. SELAMAT HARI RAYA SEMUA...N MINTA MAF MANA ADA SALAH DAN SILAP..YANG SEMEMANGNYA TAK DI SENGAJAKAN (yang sengaja pun minta maaf gak....)

2. TAHNIAH MR DENGAN KEHADIRAN BABY ASYRAF....LENGKAP SUDAH SEPASANG BUAH HATI KO NGAN PAKCIK SEPOL...

3. SELAMAT DEPAVALI KEPADA PENGANUT AGAMA HINDU....

4. SELAMAT MENUNAIKAN FARDU HAJI KEPADA JEMAAH HAJI MALAYSIA

5. UNTUK WARGA PID...ADA JUGAK SELAMAT..KU TAKKAN LUPAKAN UOLS.... IAITU SELAMAT BEKERJA DAN MEMBERI KHIDMAT KEPADA MASYARAKAT....

Cukup la dulu ucapan selamat dari aku sebagai pemanas engine untuk terus berbelog....

5 comments:

MAKCIK REHAN said...

tengkiu my fren. gaya entry ko ni macam ko baru masuk keje setelah bercuti raya. muahaha.. giler lama ko cuti raya...sebulan kekdahnya. tambah lagi sebulan, jadi sama mcm cuti beranak beb! kekekeke

MAKCIK REHAN said...

cop! wish yg last u ko lupa masukkan tagline keramat kita : 1 malaysia, rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan [betoi ker tagline ni ekk?]

Zura said...

lamanye rehat...welcome back...☺

ezey said...

terima kasih semua...huhu...nanti aku masukkan tag line keramat.....

ezey said...

raihan..aku ingat nk lawan cuti ko..sapa paling lama..wahahahha..tp mengenangkan tagline kita tu...aku batalkan niat tu...aku xde kawan mensyaitonkan diri nie....huhuhu..mesti ko tgh heaven bercuti secara percuma tanpa memikirkan masalah negara...

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review