Tuesday, March 30, 2010

Jalan-jalan ke Utara

Posted by ezey at 6:52 PM
Macam ikan kembali ke lubuk lak rasa..dah 7 tahun tak jejak kaki ke sintoque...sabtu tadi akhirnya berjaya gak menjejak kaki ke tanah tempat belajar dulu...banyak betul perubahan...nasib baik pjoi adik no 3 tu belajar kt UUM..boleh la aku menumpang kaki pi sana sempena konvo dia...



Pintu Besar (dulu-dulu time lewat masuk je..
cuak je rasa..hehehe laju je drive time masuk ..takut kena tahan ngan
UK)

Dah ade sekolah baru..dulu paling glamour school of accounting or shortform for SPK sebab ari2 melepak kat foyer kalau buka meja kelab..asal nak jumpa je mesti janji kat foyer SPK..Makan-makan mesti kt Lego atau pun HEP...sanggup ponteng kelas semata-mata nak berjimba..Marry Brown juga ada dalam list...huhuh...sedapnya nasi lemak dia...
Sekolah baru..tapi skang dah tukar panggil kolej lak..


Dewan Mas
- dewan exam

dewan tempat orientasi
dewan konsert m.nasir,spider ngan ramli sarip
Tempat noraniza ngan siti buat show
yang paling penting..Tempat kita semua amik scroll...



Suasana di luar dewan Mas atau nama panjangnya Dewan Mu'adzam Shah



ex-student..enterprame seskali(jgn mara haaa)

Makan-makan??

Sape2 ex-student UUM..adalah x lengkap kalau xmenjejakkan kaki ke Kuala Perlis..waktu wajib..mcm biasa la di awal dapat loan ngan bulan puasa...tapi skang medan selera ikan bakar kat paya bakau dah makin maju..kedai pun cantik dan teratur...tapi tetap heaven macam dulu..kalau dah ke kuala perlis..paling2 awal kul 12 dah balik...jeng2 on the day balik uum ade je somethingkan..accident la..melepak kat balai polis sampai kul berapa pagi ntah nak kena buat report punya pasal....nampak benda putih terbang2 la..kenangan semua tu..

**sambung nanti...mau pulang ke rumah dulu..kedai sudah tutup...
tetiba terasa mcm mau makan maggi kari..bau dr kedai sebelah..sodapnya..

0 comments:

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review