Thursday, March 18, 2010

TAG SEPULUH dari ZEL..

Posted by ezey at 2:37 PM

pengakuan : aku adalah salah sorang bdk PID yang berlakon tak bizi... huhuh

Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..
Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

[#1] Siapakah diri anda di rumah?

kak long

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
ezey,ixxey,iza,mc roh, riza, datin...walaupun nama pendek tp mcm2 nama orang panggil...sebelum kenal ramai ingat haku mcm wanita lindungan kaabah..dah kenal..korang tau lakan...susah nak nak kata "tidak" kalau orang minta tolong...susah marah tp skang tidak lagi...hari2 hangin...huhuu...

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
1- dok umah, goyang kaki tp dapat duit..
2- toyota wish (sila buat derma kilat untuk aku)
3- berat 55kg
4- pandai berenang ( aku dah beli swimming suit okay)
5- travel all over the world (sah2 xkan tercapai)

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
tiada dalam senarai

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
sama seperti di atas

[#6] Bila tarikh anda couple?
akan di update kemudian ..huhuhu

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
x de kenangan pahit

[#8] Lagu tema cinta anda?
tengah pilih lagu...wahahaha

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
akan difikirkan kemudian

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
Yang ni kira sapa free ambik laa dan jawab
zura,along minang,ija kenu(ko mesti tgh bosan kan..dlm pantang)
Bebudak PID jgn pura-pura busy hokay..jawapan copy paste dari zalia..
.
.

2 comments:

MAKCIK REHAN said...

wakakakaka...sedihlak aku baca no 4 sampai no 9 tu.

takpa2...kami akan terus gigih mencari pasangan utk anda. muahahahha

ezey said...

sob..sob..sob....sodih akak...huhu

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review