Wednesday, June 23, 2010

Award bulan Jun

Posted by ezey at 10:25 PM

awarded by Mrs. Hamdan a.k.a mama kimi

thanx you so much giving it to me..really apprieciate...

let's finish up these tagged..

1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award.

  • Penggemar budu yang sejati
  • Dia ni suka gelak tak ingat n easy going person
  • Gigih meniaga kain di melaka (chaiyok2)
  • Sangat pembersih( sila belanja aku sebab puji ko)
  • Sangat bahagia di samping en hamdan + kimi ( plan nak tambah adik kimi tahun ni tapi postphone)

2. Jot down 10 interesting facts about yourself and your hobby.

  • Sangat suka makan
  • Berangan nak travel sebanyak mungkin tapi duitnya non hado..
  • berpegang pada ayat ni "live life to the fullest" peduli kata orang. thinx positive
  • Suka tengok kdrama..(sekarang lagi bertambah2 sbb ade supplier baek punya..thnx puan zel..)
  • seorang yang sangat pemalas....
  • gembira dengan kehidupan sekarang nin walaupun kadang ade jugak yang x best...
  • tahun ni dah masuk 3 series (but young at heart bak kata pakcik mat salleh)
  • setiap tahun berazam nak kurus..tapi....(sila isi tempat kosong)
  • Bulan 10 nk gi siem reap sapa nk ikut...sila beli air tix....
  • saya seorang yang cool..hahahha...it's hard for me to say "NO"..sila jangan minta pape dari aku...
  • something when you lose, u win

3. Pick your most 10 deserving receipients and describe them.

  1. Zura - selalu ingat merry go round
  2. MR - rakan seperjuangan yang selalu bersatu padu
  3. Zalia - Pengurus Tanjung Malim yang kali pertama makan budu hari ni.
  4. Zatul ima - rajin budaknya..keje orang pun dia sapu...
  5. Nunu - skang sangat banyak masalah..harap bersabar
  6. nina - pengurus pid selama
  7. Ima Kota - with new style n look
  8. stakat ni dulu..kang sambung lagi

** okay la ..mau sambung tgk citer me and baby...

0 comments:

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review