Monday, July 12, 2010

Reunion Gazebo kelas 41 Matrikulasi 1998/1999

Posted by ezey at 1:43 PM
Date : 10 July 2010
Venue : Taman Pristana, Saujana Utama

1st off all thanx to pochek sebb sudi menjadi tuan rumah
untuk semua yang hadir kita sangat enjoy
untuk yang x hadir korang tengok je la gambar kami bergembira..
hehehe
jangan marah
nanti kita jumpa lagi len kali


rasa seronok..jumpa balik ramai keluarga gazebo 41,
matrikulasi UUM tahun 1998/99
masa tu semua mudah belia lg..18 tahun
lanih semua dah 3o tahun
tp ade gak yang perasan muda 29 lagi
hhohoho
pape pun semua x jadi hal...
yang penting HAPPY

makanan korang bawak semua sedap
pocek dengan satey
ja dengan strobery triffle (walaupun 1st time buat tp marbeles ja)
aku lom try la resipi tu
wear + ina ngan ayam bbq
aku+elly n ita sesuai dengan status bujang jadi
menu pun mesti la ala2 org bujang kan...
bihun+sandwich+tembikai..okay latu
gund dengan potato salad yang sedap
fared dengan kek dr secret recipe
makanan x muat meja ..
eh xe-gazebonians..nk list lg x?
takut korg nangis menyesal sbb x join
so aku stop dulu listing...muahahah



Part paling best tentu-tentunya part mengimbas kembali kisah dulu kala
semua rahsia tebongkar
kecuali
kisah wear + ina
(bila korang nak buka citer ni)
usik mengusik pun tetap ade..tetap macam dulu
kakak hot sama abang macho x ketinggalan..
tengok balik gambar zaman dulu-dulu
masing-masing gelak kt diri sendiri
satu lagi korang yang xgi ni kerugian..
ahahha
(saja nk jd firestone arini)..



alhamdullillah
kita semua dah berjaya walaupun ala-ala..
tp tetap bersyukur..

peserta paling lewat pulang..sempat lagi snap sebelum pulang


semoga berjumpa lagi di lain masa
dengan kehadiran yang lagi meriah...



1 comments:

Ninie said...

wah.. dah pelbagai saiz yer.. seronok betul dapat jumpa semula.. bila nak ajak k.ninie plak ni.. hehehe (... muka x malu.. pasal dulu kelas 42)..

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review