Thursday, July 22, 2010

Tolong-tolong....

Posted by ezey at 1:11 PM
sape2 tau nak fix networkedblog nie
tetiba arini dia buat perangai
x mo keluar published kt FB
asyik la keluar error ni
"There was an application error. Please try again later."
geram neh
ai ni dah la tahap kesabaran senipis kulit bawang
letrik lak xde 2 jam..
lagi menambahkan darjah kepanasan...
dari pagi ai menggodek2 benda alah ni
tapi x mau jugak dia....
tolong sape2 yang bijak pandai semua..

5 comments:

Suhami said...

er...cmne nak buat network to publish at fb? huhu...

ez said...

suhaimi : just sign up networkblod..masukkan link blog..nanti dekat text box akan kuar icon networkedblogs..klik je situ dia akan list down entry kt blog..pilih je mana entry yg nk published...

Suhami said...

ooo, ok2 mekacih

Amyza_nia said...

networkblog tu dalam fb ke lain??

ez said...

miza : betul la tu..yg dalam FB...

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review