Wednesday, July 14, 2010

Sarapan Sebulan....

Posted by ezey at 9:56 AM

Start bulan ni sampai puasa..aku rasa ni la official breakfast haku...
hohohoh
buat rambutan dah mula menguning kemerahan..
masa yang paling sedap untuk makan sebelum dia betul-betul kemerahan
sebabnya isi dia pejal n kurang berair..tetapi tetap manis....
pagi-pagi sambil panaskan enjin keteku yang comel itew..
disebabkan dahan-dahan dan rantingan itu mencecah tanah
ku hanya
petik saja setangkai dua rembutan ini...bekalan makan dalam kereta..
fresh gitu..



anak-anak pakcik zainudin..
hang pa semua x mo balik makan buah ka....
malam tadi aku dah makan durian..sbb banyak sgt durian tok mek n mak long bagi
kami tanak pulut makan sama itu santan dan doghoyan...
hang pa sila berasa terliur menitis ayar liuq..
muahahahahha


sempat lagi kalo mo pulang makan buah ni...
bawak balik sekali kereta baru itu...

4 comments:

wanie_cmi said...

waa..sedapnya...buleh ka nak mkn smpai sebln..sakit tekak batuk stgi kot

Zura said...

musim rmbutan nak dtg lg...

ezey said...

wanie : heheheh..ni dah ade batuk2 sikit..tp sbb tak tahan tgk buah memerah(eh ade ke words memerah..hahahha) terpetik la jugak brang sebijik 2...

zura : sila-sila..jgn malu2...

nanimastura said...

durian ku.....huhuhu...best nyoooo....

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review