Tuesday, June 2, 2009

Congratulations..

Posted by ezey at 11:04 AM
entry saje nak wish both my lil bro (pija n pijan) coz dapat futher study. tapi nak komplen gak sikit..ntah pape usm ni..konon dapat title apex university..tp ada gak technical problem..ade ke boleh silap keluar list student yang berjaya..sian ngan budak-budak ni yang sebelum ni cek berjaya dapat usm..tetiba cek lagi sekali x berjaya...tu pun lepas parent komplen..baru kuar kenyataan kat paper kata technical problem...apa punya management daaa......

Sampai pija pun cuaks nak kena cek balik..sebab dia pun dah cek n berjaya dapat usm...siap dah antar borang-borang yang diarahkan untuk antar ke USM..ni pun lagi satu hal..cek result on 29 tp tarikh last nk kena submit on 31st..mana sempat..sudah la ari jumaat pantai timor cuti..tapi semalam recheck dia nyer date dah dilanjutkan ke 8th June.Tapi alhamdulillah semua dah setel..n dia pun confirm dapat USM course sains gunaan. daftar 27th June 2009.

and to Pijan congrate coz dapat 2 offer..matriculation n UPNM..x kisah which one do you choose..it's up to u...ko yang nak belajar...since u dah decide to go to UPNM..so abah..sila amik cuti dari sekarang..u need to tour malaysia..hahahha 27th June going to penang and 28th June going to KL....your route will be kelantan-penang-KL-kelantan...are you ready guys,....hahaha....tired lorrr.....

peta rujukan




and 1 more thing..jangan lupa duitnya sekali ye pak...



* gambar dicilok dari mr google...haku mana la ade duit banyak-banyak gitu...

0 comments:

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review