Wednesday, June 10, 2009

My Dinner Last Night

Posted by ezey at 12:03 PM
rumah aku..acara wajib adalah dinner..sbb siang hari xde sapa kat umah..so malam je la baru makan together-gether..menu wajib adalah nasi bersama lauk pauk yang simple..

tapi malam tadi..menu dah berubah..biasa makan nasi tapi malam ni we all makan pulut durian...memandangkan durian ade banyak kat umah...hehehe..bukan amik kat dusun ke kebun..ladanga jauh sekali...tapi beli sebab harga durian tu murah sangat...beli kt siam...


dengan periuk-periuk hidang...malas nak bubuh dalam mangkuk punya pasal..dah balance-balance ni pulut ngan durian


Balance durian x abis..simpan esok la..buat tempoyak..sedap..
tapi letak dalam budu pun best..ke ada sesapa yang nak???

3 comments:

QIQA said...

sedapnyerr...buleh shoping kat sana ni...kat perak belum musin durian lerrr.. sedap2..

azrin said...

sedap yee..aku suke la pulut mkn dgn durian + santan sekali..aku belajar mkn pun kat kelantan..baru ni pi kelantan mkn pulut dgn pauh...nyuuummmmm....sedap yee

ezey said...

makanan asal dari siam...

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review