Monday, April 20, 2009

Posted by ezey at 10:08 AM
Day 4 ( Last Day )

Today kami akan balik semula ke KL..flight kul 325pm...pagi tu sempat lagi ke pasar baru..kali ni kami semua jalan kaki je ke pasar baru..dalam 10-15 min je jalan kaki dari hote ke pasar baru...masa nk lintas jalan..tetiba ade satu motor tu laju sangat...n u know what..dia terlanggar mak aku...jatuh gak la mak aku..nasib baik x de pape..budak yang langgar tu dah cuak n minta maaf kat mak aku sebab memang salah dia..langgar orang kt zebra crossing..malas nk panjang-panjang citer maka aku biarkan je..sbb ada polis datang..sian gak ngan buadak tu...xpe la..tp semangat nak ke pasar baru tu tinggi lagi..hahahahah...benda utama yang dorang nak beli adalah kain lace..mak aku la beria sangat nak beli kain lace....dari semalam lagi dok suh aku beli..pastu siap pesan kt kezen aku suh tolong belikan...gigih dia nk tengok aku kawin..hahahahah..Kak Ja, Kak Mah, Teh pun tumpang sekaki la semangat tu...depa pun beli skali...theme color yang sama..korang tunggu je la sampai timenye..;p....dah kul 1030am balik hotel siap2 nak check out nk ke epot...kul 1230pm supir datang untuk antar weolls ke epot...in between sempat lagi singgah kartika sari beli brownies...

saat paling mendebarkan masa nk check in kat epot...masing-masing dah overload..masa shopping x ingat..last-last kena gak bayor excess baggage 14kg bersamaan RM 280..hampeh...ni la cara AA buat duit...kul 630pm sampai LCCT KL..malam kul 1030pm family haku balik terus ke kelantan..aku tinggal KL dulu sbb esok pagi ade exam kat UIA..tido umah kak mah kt gombak...wish me luck exam...aku ni asyik exam je..xpernah lulus... hmmmmmm....zzzzzzzzzzz


Bye-bye Bandung...



0 comments:

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review