Sunday, April 19, 2009

TRip To Bandung

Posted by ezey at 4:59 PM
Day 2

Kat sana masa awal sejam dari malaysia..kul 430 dah subuh...yang kelakar..ada gak la siap sembahyang subuh kul 330 pagi..lupa punya pasal....ingat dah kul 4...jam still ikut waktu malaysia..apa lagi pagi tu masing-masing siap awal..janji ngan supir amik kul 830...kul 7 dah turun breakfast..jenuh nk menunggu supir datang...apa lagi posing-posing dulu la kat laman otel...kul 830am ke Tangkuban Parahu...udara nyaman bangat...sampai puncak kul 930..tengok kawah gunuh berapi jap..pastu kul 10.30 weolls dah gerak turun ke bandar bandung balik..x tahan la..ramai sangat paparazi kat sana yang ngekor..nk jual barang masing- masing...amat merimaskan hocay..nak tengok permandangan kat sana pun x senang..dengan bau belerang yang menusuk hidung..kalau aku je ke bandung..memang sah2 aku x kan pegi tangkuban trip kali ni..tapi sebab yang lain-lain baru 1st time samapi..pergi la gak ke sana..bila orang tanya leh la ckp...hahahhahah..

Gambar sekitar Patradisa Guest House

Ingat on the wat turun dari tangkuban parahu nak singgah makan kat Kg Daun..orang cakap view dia cantik...tp dah awal sangat turun..makanan belum tersedia..terus ke rumah mode...one of Factory Outlet...kt sini little bit mahal la compared to others FO...but the interior marbelles..cantik depa design...lunct at Pak Chi Met...sedap garume bakar...kalau tempat kita garume dikenali as talapia hitam...pas makan antar my parent to hotell...orang tua x larat nk ikut tenaga orang muda...kami yang muda belia..terus jelajah FO-FO lain sampai lebam...start dari grande, jetset, donatello n semua la factory outlet sepanjang jalan tu..aku pun dah lupa..malam zzzzzzzzzzzzz...b4 tat..kira duwet dulu..kang besok boleh shop till drop..

klik-klik di tangkuban parahu

senyum je dapat shopping


Apa dalam paperbag tu????... i'll uplod...

2 comments:

Anonymous said...

upload gambar cpt sket...nk tgk gambar

jomisimasalapang said...

x sempat nk uplod lg la...byk sgt korg posing...

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review