Monday, April 20, 2009

TRip To Bandung

Posted by ezey at 9:29 AM
Day 3

Ari ni plan ke pasar baru lagi skali sebab ari tu x puas belanja kat sini..pas breakfast..ada lg 45 minit nk tunggu supir datang..me ngan kak mah jalan2 sekitar hotel tu...budak2 selamber je tido tepi-tepi jalan...kete lalu lalang pun x sedar...kesian sangat..last-last aku n kak mah decide untuk jalan kaki je ke pasar baru..the rest tunggu supir datang pick up kat hotel...sementara tunggu pasar baru buka tengok gak barang-barang yang jual kakt kaki lima..benda sama je kt dalam pasar bar..tp harga mmg beza...kat luat dr murah..pasar baru lum buka ..duit dah ribu-ribu abis..hahhaha...

seharian kat pasar baru..macam-macam beli...batik, kerepek pisang(sedap sangat)...kain pasang, busana muslimah..harga very cheap compared ngan kt KL...berganda-ganda bezanya...today we had lunch kt Dapur Sangkurian..view cantik..mak aku berangan nk buat gazebo ala-ala kt dapur sangkuriang..jenuh la ngambik gambar konon nk buat contoh..senang nk tunjuk kat tukang umah nanti...ikan gureme x pernah missed setiap kali meals..dah mcm jadi kewajipan..petang continue shopping kat FO jalan Chihamples...betul ke x aku eja nama tempat tu..lantak la..belasah je..bukan ade mrkah pun...sebelum balik otel drop by jap kat spa evergren..kasi urut-urut sikit kaki..sian dia kerja keras 3 hari...losyen putih pun dah jadi hitam..heheheheh...sape tu???.balik2 je hotel cam biasa la..sesi review kewangan..ada yang dah abis rupiah...aku jadi money changer yang x bertauliah sbb ade lagi rupiah..so boleh la tukar sket2..boleh la buat bekal esok pagi sebelum balik....

Jom Makan.....yummy...

0 comments:

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review