Friday, July 17, 2009

Cuti Lagi....

Posted by ezey at 6:25 PM
semalam adalah ari kamis..sekali lagi diumumkan bahawa aku lagi sekali cuti....huhh...kali ni buka cuti-cuti mesia lagi..tapi cuti untuk menghadiri majlis konvokesyen..mohamad hafizal zainuddin merangkap anak ke-4 dalam family...venue ..Dewan Tuanku Sultan Mizan, universiti Malaysia terengganu...

gambar non qualitas..amik ngan handphone cabuk haku...

Bila masuk dewan..rasa cam nak nangis je..alangkah bestnya zaman dulu-dulu waktu2 belajar..x yah nak pikir keje...hari-hari keje..macam-macam masalah...kalau malas nak gi keje kena gigihkan diri gak datang ke..tapi masa study kalau malas pi kelas boleh sambung tido..hantar utusan je untuk sign attendance..amat la heaven....hahhaaa


Orang Yang dirai....

kalau nak ku compare ngan majlis konvo haku dolu..aku rasa..akunye lagi best..walaupun result aku adalah x cemerlang...yang pasti dewan ni Tuanku Mizan tak sebesar Dewan Muadzam Shah

Tapak gerai konvo depa pun x sebest UUM walaupun koordinat UUM adalah di hujung utara negeri kedah sebelum sampai bukit kayu hitam( sanggup dari uum g bukit kayu hitam semata-mata nak makan tomyam kak midah..huhuhuh) tempat pengumpulan semua jin-jin...

**(mesti semuanya aku yang lebih..hihihi..)


Tapak pesta konvo UMT..


Pentas Utama...Macam pesta konvo kat tempat lain la..
Malam-malam ade ala-ala konsert...

Majlis penganugerahan tamat kul 11.45 pagi...last session..dorang di bagi masa 1 jam untuk mengabadikan kenangan dalam dewan Tuanku Mizan..aku yang xde kaitan ni keluar dewan la..xdemaknanya nk tunggu la...keluar dewan amik2 gambar sat..sesi klik-klik bersama family...pi round-round tapak konvo yang kecik(xsempat pun keluar peluh jantan) sekejap (sempat gak capai barang-barang seketul dua)...pastu makan-makan..terus g Kuala Terengganu tempat aida lak...the youngest sister...




Wif our Parent...

Aku malas nak enterperem sebab bukan majlis haku..jadi tukang amik gambar sudah...sekian laporan dari terengganu untuk berita hari ini.....

1 comments:

~~@L0nG W@niE~~ said...

tahniah la coz seorg lg ahli keluarga ezey grads...tahniah erk...

huhu...tu mula terimbau kenangan lama tuh...hehehe

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review