Monday, July 13, 2009

Esok Adalah Cuti...

Posted by ezey at 1:05 PM
aku antara manusia yang happy bila dapat berita ni...mula-mula macam x caya bila Da Kuala Krai cakap esok cuti..mungkin orang keje kuala krai je cuti...tapi dengan adenya teklogi IT..berdesup aku mengecheck kebenaran citer tu....huhuhu....jom2 aku share berita ni...kopipes dari forum cari.com.my...

KOTA BAHARU 13 Julai - Kelantan mengisytiharkan esok sebagai cuti umum bagi semua penjawat awam yang bekerja di negeri itu.

Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata,langkah itu diambil selepas mengambil kira kepentingan umum,memandangkan pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Manik Uraiakan berlangsung esok.
Beliau berkata, pihaknya melihat bahawa hari mengundi yangditetapkan esok boleh menimbulkan banyak kesulitan kepada pengundikerana ia diadakan pada hari bekerja.

“Saya isytihar esok 14 Julai (Selasa) sebagai cuti umum bagiseluruh negeri Kelantan, diambil atas sebab ’Cuti Peristiwa’. Dalamsemangat pro demokrasi, kami mesti mengutamakan kepentingan rakyat danmendahulukan pencapaian,” katanya.

- BERNAMA

2 comments:

~~@L0nG W@niE~~ said...

waahhh...bagus benar nieh...dapat cuti...hehehe

ezey said...

hihihih...nasib badan ler along esok cuti..hihi..boleh sambung rest....penat cuti2 mesia pun x abis lagi nie...

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review