Friday, May 7, 2010

Trip To Saigon

Posted by ezey at 4:17 PM
Date : 16 April 2010
Depart : 9.05 am (waktu KL)
Arrival : 9.50 am (waktu Saigon)
waktu saigon adalah 1 jam lewat dari waktu KL

Percutian repeat tahun lepas
rasa macam x cukup masa nak melawat semua.
Kalau dulu tido kat Tune Hotel (sgt x berbaloi hanya tido utk 3 jam saja)
tpi kali ni , aku decide tdo kat airport je ngan elly
sementara nak menunggu flight pagi tu
Ramai rupanya tido kat airport
Ada yang siap ade yang bawa selimut bagai..

tidur kat kerusi je...orang lain semua tidur kt lantai bentang paper..

Saigon atau di kenali Ho Chi Minh City
kita layan gambar dulu la..
nanti i citer serba sedikit..boleh gak korang wat rujukan
kalau mau ke sana..hehe
konsep SHARING IS CARING katanya...


Pemandangan dari atas




Masih tiada bangunan pencakar langit.


** sambung lenkali lak le..hazab sgt dah internet nie....

3 comments:

chomel said...

ehem2..sapa photographer yg mik gamba ni...comey2...

makcikrehan said...

ceh... aku baru nak layan.. sekali baru 2 keping dah bersambung! terbantut tawww

ezey said...

tenet aku hazab weh..tension aku menunggu nk upload 2 keping tu...aku dah disable verification code...

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review