Tuesday, May 11, 2010

Ubat Hilangkan Ngantuk dan Stress

Posted by ezey at 3:09 PM

Is it TRUE ?!!!

TQ to Puan Zel

- Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank
Dah copy..

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
Terima kasih puan zel dia atas penghargaan ini

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
Malasnye nak siapkan 16 perkara ni..ish nak apa lagi orang insurans ni..udah2 la tu kol aku....

2. Apakah nama samaran korang
xde samar...sah2 orang panggil ezey, mc roh, kak long yang comel..hahahhahah

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

1- parent
2- siblings
3- kamu..kamu..kamu semua

4. Panggilan untuk si dia
huwaaaaaa...x suka soalan nie....KIV

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
kamera DSLR hahahha...

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
semua blog kt list ku yang rajin update..

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
x mau tag sesapa la...

0 comments:

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review