Thursday, May 6, 2010

Wasiat orang Kampung...

Posted by ezey at 12:15 PM
Tagged dari Imma
sory lambat amik.
hehehe
dah sedia maklumkan pasal apa...
keje comes 1st..hehehe
sila bagi puji-pujian...

[1.] Thank & link the person that gave you the cow
Thanx to imma jamal, kuala kurau


[2.] Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active
halamak..macam semua dah dpt je tagged ni

tapi xpe la..
aku bagi lg sekali kt org x active ni

kak linda...rehat kejap dr wat keje
azrin sg pelek..ko pun sama
sape2 la yg rasa2 xde idea nak tulis entry (boleh amik tagged ni)..

pikir nanti la..skip ti next q..hehehe


[3.] Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...
kepada blogger yang ditag: "wasiat nih dari orang kaya Kg Sepening Lalat."

[4.] Cerita 3 perkara apa yang anda selalu buat sambil menonton televisyen
sudah pasti
* aku bergelimpangan depan tv tu
* pastu ngomel2 sikitt
* time yang best utk makan

[5.] Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
macam xde makan pelik je aku pernah makan.
kalau tgk mcm pelik sure awal2 lagi aku x mkn..
unless ade org yang beriya2 ckp sedap..
sambil cakap try la...sedap...rugi x try...



[6.] Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
setakat ni baru 445 orang je.
tu pun x semua keep in touch
sekadar ade dlm list

[7.] Favourite soalan ni..... macamane korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???
bila tiba masanya..akan ku jawab soalan ini
so aku KIV

0 comments:

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review