Monday, May 3, 2010

Minggu Yang BZ...

Posted by ezey at 9:08 AM
ari baru terasa bizi
email-email dari minggu lepas hanya aku tengok je
xde mood langsung nak hadap tu
Minggu ni baru nak bertungkus lumus..
Mana nak hadap kelas mana nak hadap tugasan lain

19 perkara
soalselidik yang aku pun macam blur nak isi
Kelas yang x abis-abis
tugasan lain yang sepatutnya x yah buat pun xpe
e.g
upah menaip..tapi macam x sampai hati nak "say NO" bila orang minta tolong
Baikkan aku...huhuhuh bila lagi nak puji diri sendiri
Ala macam DIVA x???...sila muntah...
skang turn aku lak mintak tulun...
sesapa dah siap
macam biasa la
"SHARING IS CARING"

Kepada Zalia : bertabah la hadapi semua tu...Kami sedia membantu....
apa yang perting " KERJASAMA"



0 comments:

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review