Thursday, May 13, 2010

Today is The day

Posted by ezey at 7:51 AM
semalam dah bertungkus lumus berbbq
arini adalah arini
menerima kunjungan daripada SKMM, ITU-UUM
delegasi dari mongolia dan delegasi dari ministry of ICT thailand


antara yang datang..

semua ahli rombongan yang datang lebih kurang 80 orang
tujuan lawatan dorang utk melihat telecenter yang ada kat malaysia
PID adalah part of it

Sebelum ketibaan rombongan..

amik peluang sembang ngan Bos..time ni je la pun nk sembang ke hapa


jauh import ni..dari tanjung Kling..


translator MC...



Kita makan dulu sebelum mendengar zalia membebel sat lagi...


Cendol..sesapa berminat boleh hubungi Hafiz Tnjg Malim

Semasa kejadian..




satu2nya gambar semasa kejadian
amik dr pintu je..

kami-kami dok luar je
xde ruangan nak masuk
bagi can la rombongan yang dok dalam pid yang "besar" tu

zel : Orang thai tu suka ko...beriya dia memuji.."i like the manager"


my lecturer MIS..x sangka leh jumpa kt TM nie..

Prof Razak.


Dr Wan..

seronok lak jumpa lecturer-lecturer dolu2..


selepas kejadian


orang-orang dapur..x sia-sia import depa ni
keje tip top..tgk la manager Ina memerhatikan pekerja..sapa berani???

Tapi pagi ni ina parit sempat menonton thaigirl show
dipersembahkan oleh tuan rumah...ina-ina..
hahahahhahahaah


2 comments:

silent supporter said...

chaiyok geng perak..! chaiyok jugak geng yg tersesat tu.. Apapun kerjasama adalah penting! hakak seluttttt!

azrin said...

nanti kim salam kat Wasit antipayakoon ..lebih kurang la ejanye tu...hensem tu..hehhe

Post a Comment

 

It's My Life Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review